CSȘ Târgoviște, debut cu dreptul la turneul semifinal al CN de volei pentru cadete

Publicitate

CSȘ Târgoviște a început în forță meciurile din cadrul turneul  semifinal al Campionatului Național de volei pentru cadete. Pe teren propriu, formația antrenată de Ion Atanasiu a dispus, fără emoții, de CSȘ Tulcea, cu scorul de 3-0.

Așa cum se cunoaște, CSȘ Târgoviște face parte din Seria a II- a Semifinală, iar turneul este găzduit în perioada 14-16 mai, de Sala “Ioan Valerian” din Târgoviște.

Pentru acest turneu semifinal, CSȘ Târgoviște are în componență următoarele jucătoare: Diana Cristescu, Teodora Vlad, Andrada Dumitrescu, Andreea Neagu, Ariadna Băncilă, Ana Marinescu, Ema Gâdiuță-Trifan, Ștefania Neagu, Andra Stoicescu și Mara Dumitriu. Cum a fost depistată pozitiv, Raluca Puică se află în izolare.

Tot astăzi, în celălalt meci al grupei, CSM București a trecut, tot cu 3-0, de CSȘ 2 București.

Mâine, în etapa a doua a turneului, în primul joc al zilei, de la ora 11.00 se vor înfrunta CSȘ 2 București – CSȘ Tulcea. În schimb, de la ora 14.00, va avea loc duelul grupei dintre CSȘ Târgoviște – CSM București. Cel mai probabil, din această grupă, una dintre cele două formații va reuși calificarea la turneul final al Campionatului Național.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!