CSȘ Târgoviște, calificare la turneul semifinal al Campionatului Național de volei pentru cadete

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a reușit, la sfârșitul săptămânii trecute, calificarea la turneul semifinal al Campionatului Național de volei pentru cadete.

Formația antrenată de Ion Atanasiu și-a asigurat prezența în noua fază a competiției după ce a încheiat la înălțime și cel de-al doilea turneu al sezonului regulat, găzduit de orașul Brașov. La fel ca în primul turneu, de sub Tâmpa, sportivele târgoviștene au obținut un total de trei victorii, din tot atâtea meciuri jucate.

În primul meci din cadrul turneului 2, CSȘ a depășit pe ACS Sport Plus Brăila cu 3-1, apoi a dispus de ACS Juvenil NT Brașov cu 3-0, iar în ultimul meci al competiției a trecut de LPS Viitorul Pitești, tot cu 3-0.

Astfel, la capătul a șase meciuri jucate în prima fază a campionatului, dâmbovițencele au acumulat maximum de puncte (18), după ce au câștigat toate meciurile și au pierdut doar un singur set!

Pentru al doilea turneu de la Brașov, CSȘ Târgoviște nu a putut conta pe serviciile uneia dintre cele mai valoroase jucătoare: Andreea Neagu, jucătoare convocată la lotul național de junioare III al României.

„În prima fază a Campionatului Național ne-am atins obiectivul: calificarea la turneul semifinal. Fetele s-au mobilizat exemplar și au reușit să câștige împotriva fiecărui adversar care i-a ieșit în cale. Sperăm să facem o figură frumoasă și la turneul semifinal, iar la finalul acestuia să reușim accesul la turneul final. Ne dorim o medalie. Va fi greu, dar nu imposibil”, a declarat Ion Atanasiu, antrenorul echipei de volei CSȘ Târgoviște, pe pagina de Facebook a Asociației Județene de Volei Dâmbovița.

Turneul semifinal al Campionatului Național de volei pentru cadete va avea loc în perioada 14-16 mai.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!