CSM Târgoviște, victorie și calificare în semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin!

Publicitate

CSM Târgoviște se simte excelent în play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin. Miercuri seara, formația dâmbovițeană a reușit calificarea în semifinalele competiției, după un nou succes bifat în sferturile de finală ale întrecerii.

Într-o deplasare dificilă, sportivele antrenate de Cătălin Tănase au arătat din nou la înălțime și au trecut, fără prea multe emoții, de CS Universitatea Cluj, în ce-l de-al doilea duel programat în cadrul play-off-ului. În Sala „Horia Demian” din Cluj, dâmbovițencele au depășit adversarul cu scorul de 63-48 (13-5, 14-22, 18-13, 18-8), la capătul unui joc extrem de spectaculos și de disputat.

Marcatoarele CSM-ului la Cluj au fost J. Redmond 14 p, C. Popescu 11, A. Chivu 11, S. Keltos 9, A. Vârjoghe 8, C, Badi 5 și A. Ivan 5. Așadar, după doar două dispute cu CS Universitatea, echipa târgovișteană și-a asigurat prezența în careul de ași al competiției.

În penultimul act al Ligii Naționale, CSM Târgoviște va da peste un adversar redutabil, CSM CSU Constanța, formația în fața căreia a cedat în finala Cupei României. Dâmbovițencele vor înfrunta în primul duel din semifinale gruparea de la malul Mării pe 29 martie.

În cea de-a doua semifinală se vor întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe și FCC UAV Arad.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!