CSM Târgoviște și-a asigurat loc pe podium în Divizia A1 la volei feminin după victoria fabuloasă cu CSM București

Publicitate

Ionuț Paghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a obținut aseară cea mai frumoasă victorie din acest sezon. În fața propriilor fani, trupa lui Valerijan Luka și-a arătat adevărații colți și a trecut fabulos de ultima campioană a României, CSM București, cu 3-1.

Succesul din penultima etapă a campionatului asigură în proporție covârșitoare pentru târgoviștence cucerirea medaliilor de bronz la finalul stagiunii. După victoria de aseară, CSM Târgoviște a luat fața Bacăului și a urcat pe locul 3 în Divizia A1, după ce Știința a pierdut, așa cum era de așteptat, cu CSV Alba Blaj, cu 0-3. În partida cu CSM București, Sara Klisura a fost imperială în angrenajul târgoviștean, reușind să contabilizeze un total 24 de puncte. Așadar, CSM Târgoviște a încheiat penultima etapă a Diviziei printr-un meci de poveste, prin care și-a spălat majoritatea păcatelor din acest sezon. Mai mult de atât, victoria memorabilă cu CSM București, face din trupa lui Valerijan Luka să pornească cu un moral de fier în meciul cu Dinamo București, programat în ultima etapă a campionatului, dar și în semifinalele Cupei României, competiție, unde dâmbovițencele au șanse mari de a termina în primele două locuri, dacă vor învinge pe CSM Lugoj, în penultima fază a întrecerii.
CSM Târgoviște – CSM București 3-1 (25-22, 25-20, 22-25, 25-22)
CSM Târgoviște: S. Klisura 24 p, G. Bălae 1, D. Djuric 5, D. Calotă 2, A, Trică 10, T. Sredic 14, J. Alajbeg 14, T. Pusic.
CSM București: A. Sobo 7, I. Trushkina 16, T. Kanami 1, N. Koolhaas 5, A. Budai Ungureanu 11, F. Alupei 6, T. Markevich 14, N. Kodola 8, N. Hashimoto 2.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!