CSM Târgoviște se duelează cu Agronomia București și Rapid la sfârșitul săptămânii, în cel de-al cincilea turneu al LNBF

Publicitate

Baschetul feminin revine în prim-plan la sfârșitul acestei săptămâni. Sâmbătă și duminică sunt programate meciuri din cadrul celui de-al cincilea turneu din Liga Națională de Baschet Feminin.

Unul dintre orașele care va găzdui jocuri din cadrul acestui turneu va fi și Târgoviște. Echipele care vor disputa meciuri în această săptămână în vechea cetate de scaun a Țării Românești vor fi Rapid București, Olimpia Brașov, Agronomia București și CSM Târgoviște.

Echipa locală, CSM, va înfrunta sâmbătă pe Agronomia, de la ora 17, 00, iar duminică pe Rapid București, de la aceeași oră.

În alte două meciuri se vor întâlni Rapid București – Olimpia Brașov (sâmbătă, ora 16.00) și Olimpia Brașov – Agronomia București (duminică, ora 14.00). Toate meciuri vor fi găzduite de Sala Sporturilor.

Alte două orașe care vor găzdui meciuri în cadrul celui de-al cincilea turneu din LNBF sunt Sfântu Gheorghe și Constanța.

Partidele care se vor juca în această săptămână vor conta pentru etapele 10 și 11 ale campionatului.

După primele patru turnee susținute, CSM Târgoviște se află pe locul 5, cu 14 puncte acumulate.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!