CSM Târgoviște s-a calificat în finala Cupei României la baschet feminin

Publicitate

Duminică perfectă pentru echipa de baschet feminin CSM Târgoviște! Formația dâmbovițeană a reușit calificarea în finala Cupei României, după ce a învins-o pe CSM Alexandria, cu 81-54 (22-14, 14-13, 24-17, 21-10), în semifinalele competiției.

CSM Târgoviște și-a asigurat prezența în ultimul act al întrecerii după ce a arătat o evoluție foarte bună în disputa cu gruparea din Teleorman. Într-un joc controlat în cea mai mare parte de sportivele antrenate de Cătălin Tănase, Ana Vârjoghe, de la CSM Târgoviște, a fost principala marcatoare a întâlnirii, cu 20 de puncte realizate. Alte marcatoare de la CSM au fost S. Keltos 14, C. Popescu 10, A. Chivu 10, J. Redmond 8, A. Ivan 8, A. Zane 5, I. Savu Istrătescu 5 și C. Charles 1.

În finala Cupei României, CSM Târgoviște va înfrunta CSM CSU Constanța, echipă ce a trecut de Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 88-80, în cea de-a doua semifinală a întrecerii. Meciul din finala competiției este programat luni seara, de la ora 19.00, în Sala „Sepsi Arena” din orașul Sfântu Gheorghe, gazda Turneului Final al Cupei României.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!