CSM Târgoviște, o victorie și două înfrângeri în primul turneu al LNBF

Publicitate

CSM Târgoviște a debutat la sfârșitul săptămânii trecute în noua ediție a Ligii Naționale de baschet feminin.

În primul turneu al sezonului 2020-2021 formația dâmbovițeană a înregistrat o victorie și două victorii. În primul joc din campionat, CSM s-a înclinat în fața campioanei Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 42-99. În schimb, în al doilea joc, sportivele antrenate de Cătălin Tănase și-au arătat superioritatea și au depășit pe KSE Târgu Secuiesc, cu 59-51.

Ieri, în ultimul meci din cadrul primului turneului găzduit de orașul Sfântu Gheorghe, târgoviștencele și-au dovedit din nou limitele și au fost întrecute de CSU Olimpia Brașov, cu 65-60. După disputarea primelor trei etape, CSM Târgoviște ocupă locul 10, cu  4 puncte acumulate.

Dâmbovițencele vor înfrunta în perioada 4-5 decembrie, pe CS Municipal Alexandria și pe CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța, în meciuri programate în turneul doi. Ambele jocuri vor avea loc în Sala Sporturilor din Târgoviște pentru că vechea cetate de scaun a țării  va reprezenta unul dintre orașele care vor găzdui meciuri din cadrul turneului doi.

În actuala ediție a Ligii Naționale, lotul lui CSM Târgoviște cuprinde următoarele jucătoare: Larisa Toma, Alina Savu (Chivu), Gabriela Irimia, Ancuța Stoenescu, Alexandra Ghiță, Daiana Tănase, Cristina Badi, Iuliana Manole, Evelina Petrof, Elena Iancu și Diana Ignat-Kleemen.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!