CSM Târgoviște, noua regină a României la volei feminin. Imagini inedite de la decernarea trofeului

Publicitate

CSM Târgoviște a intrat, duminică după-amiază, în posesia trofeului de campioană a României la volei feminin. Echipa dâmbovițeană și-a adjudecat titlul național după ce a a fost de neoprit în a doua fază a campionatului, câștigând la pas toate cele șase meciuri, din cadrul turneelor găzduite de orașele Târgoviște și Blaj.

În această după-amiază, în Sala “Ioan Valerian” din Târgoviște, CSM și-a arătat încă o dată superioritatea și a învins-o pe Dinamo București, cu 3-0, în ultimul al sezonului 2020-2021, la fel cum a câștigat majoritatea meciurilor din a doua fază a întrecerii.

CSM Târgoviște a încheiat sezonul la înălțime, cu 80 de puncte acumulate, cu 7 mai mult decât a doua clasată, CSM Volei Alba Blaj. Pe locul 3 a terminat Dinamo București.

Târgoviștencele au intrat în posesia medaliilor după ce au avut parte de un sezon la excepțional, unde dintr-un total de 28 de meciuri, 27 le-au câștigate, iar unul l-a pierdut.

CSM Târgoviște – lot de jucătoare: Gergana Dimitrova, Rodica Buterez, Iryna Trushkina, Maria Yordanova, Heydi Casanova, Leah Meyer, Ilka Van de Vyver, Diana calotă, Alexandra Trică, Dominika Sobolska, Teodora Pusic și Mihaela Pamfil.

Antrenori: Giovanni Caprara (principal), Alexandru Cosma (secund).

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!