CSM Târgoviște merge mai departe! Echipa de baschet feminin nu se desființează

Publicitate

Echipele de baschet și volei ale Clubului Sportiv Municipal Târgoviște vor continua activitatea și în sezonul următor. Aceasta reprezintă promisiunea oficialilor clubului târgoviștean, după ce zilele trecute a apărut în spațiul public informația că în rândul formației de baschet exista o posibilă retragere din LNBF, cu cedarea locului către CSȘ Târgoviște.

Miercuri, CSM Târgoviște a emis un comunicat de presă pe site-ul clubului, în cadrul căruia au fost dezmințite astfel de informații.

“În urma numeroaselor zvonuri apărute în spațiul public, referitoare la viitorul echipelor din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, facem următoarele precizări:

– Echipele de baschet și de volei ale Clubului Sportiv Municipal Târgoviște vor continua să își desfășoare activitatea și în sezonul competițional 2021-2022;

– Problemele de ordin financiar, cu care se confruntă întreaga societate, ar putea afecta doar obiectivele inițiale ale celor două secții, nicidecum activitatea;

– Suntem conștienți că situația financiară este un factor esențial în obținerea rezultatelor dorite, însă micșorarea bugetului Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, nu înseamnă dispariția sa, așa cum s-a insinuat în diferite medii;

– Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, prin conducerea sa, îi asigură pe toți suporterii că va face totul pentru a continua să se mențină la un nivel ridicat cu toate secțiile sportive, așa cum s-a întâmplat mereu în ultimii ani.

Vă mulțumim că sunteți alături de sportivii noștri!”, se arată în comunicatul transmis de clubul târgoviștean.

Înainte de startul duelului dintre CSM Târgoviște – Phoenix CSU Simona Halep Constanța, ce contează pentru stabilirea ocupantei locului 5 din LNBF, Ancuța Stoenescu, una dintre jucătoarele emblematice ale CSM-ului, a avertiza printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, că este posibil ca formația târgovișteană să se desființeze.

“Haideți să vizionați cu toții ultimele meciuri de baschet feminin ale echipei CSM Târgoviște din prima ligă. Bugetul clubului a fost micșorat considerabil, iar din noul sezon echipa de baschet s-ar putea desființa”.

În primul meci cu Phoenix Constanța, din cadrul acestui duel, CSM Târgoviște s-a impus cu 68-57 (13-14, 19-15, 25-15, 10-13).

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!