CSM Târgoviște, la primul transfer! Campioana României la volei feminin a achiziționat-o pe bulgăroaica Mirela Shahpazova

Publicitate

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște a început campania de întărire a lotului pentru noul sezon. Astăzi, campioana României a bifat primul transfer, achiziționând-o pe bulgăroaica Mirela Shahpazova. Cea mai nou jucătoare din lotul condus de italianul Giovanni Caprara are 23 de ani și evoluează pe postul de coordonator. În carieră, bulgăroaica a mai jucat la VC Maritza și Rakovski.

“O primă noutate în lotul echipei de volei feminin a CSM Târgoviște este bulgăroaica Mirela Shahpazova, coordonatoare în vârstă de 23 de ani.  După ce în sezonul 2020-2021 a evoluat tot în Divizia A, la Belor Galați, jucătoarea a semnat un contract valabil pentru stagiunea viitoare cu echipa noastră.

Înainte de a se transfera în România, noua componentă a campioanei CSM Târgoviște a mai jucat pentru VC Maritza și Rakovski, din Bulgaria. CSM Târgoviște și Mirela Shahpazova, împreună în sezonul 2021-2022”, se arată într-un comunicat al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Mirela Shahpazova a devenit a doua jucătoare din lotul CSM-ului după Maria Yordanova, jucătoare care și-a prelungit contractul cu formația dâmbovițeană încă sezon.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!