CSM Târgoviște, la primul examen dificil din campionat! Liderul Diviziei A1 la volei feminin înfruntă pe Știința Bacău în această după-amiază

Orașul Târgoviște este gata de a organiza un nou turneu de volei feminin din cadrul Diviziei A1. În perioada 20-22 noiembrie, Sala Sporturilor din vechea cetate de scaun a Țării Românești va găzdui alte trei noi meciuri din campionat, așa cum s-a observat și în perioada 31 octombrie -2 noiembrie.

Jocul care va deschide acest turneu va fi cel dintre CSM Târgoviște și Știința Bacău. Disputa dintre cele două formații are loc, în această după-amiază, de la ora 15.00.

“Sala Sporturilor din Târgoviște organizează un nou turneu contând pentru Campionatul Național de volei feminin – Divizia A1.

Vineri, sâmbătă și duminică, trei dintre echipele înscrise la startul sezonului 2020-2021 se vor duela în orașul nostru, meciurile contând pentru a treia rundă din cea mai importantă competiție internă de volei feminin.

Programul jocurilor din acest weekend este următorul:

  • Vineri 20.11.2020, ora 15:00 CSM Târgoviște – CS Știința Bacau, meci transmis pe TVR 3;
  • Sâmbătă 21.11.2029, ora 14:00 CS Știința Bacau – CS Rapid București, meci transmis pe TVR 3;
  • Duminică 22.11.2020, ora 18:00 CSM Târgoviște – CS Rapid București, meci transmis pe pagina de Facebook a clubului.

Din păcate pentru iubitorii sportului, accesul în sală pe toată perioada turneului va fi interzis. Conform noilor reglementări în vigoare, competițiile sportive disputate pe teritoriul țării noastre se vor disputa fără spectator.

Suporterii echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște pot urmări, în direct, meciurile de la Târgoviște pe postul national de televiziune TVR 3 (CSM Târgoviște – Știința Bacău și CS Știința Bacău-Rapid) și pe pagina de Facebook a clubului nostru (CSM Târgoviște – Rapid)”, se arată într-un comunicat al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Înaintea acestui turneu, CSM Târgoviște ocupă primul loc, cu 12 puncte, acumulate după disputarea a patru meciuri. Până acum, tot 12 puncte a strâns și Dinamo București, formațire, care în schimb, a pierdut patru seturi, față de numai unul  cât a înregistrat gruparea târgovișteană.

Meciul cu Știința Bacău, din acestă după-amiază, reprezintă primul examen dificil din acest campionat.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!