CSM Târgoviște, la prima înfrângere în actualul sezon al Diviziei A1 la volei feminin

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște nu s-a simțit deloc bine în primul duel tare din campionat.

În disputa cu Dinamo București, susținută pe teren propriu, dâmbovițencele au cedat cu 1-3, după un meci în care au reușit să iasă învingătoare doar într-un singur set. După ce Dinamo s-a impus în primul, la limită, cu 30-28, CSM l-a câștigat pe al doilea cu 25-18 și a dat speranțe că poate obține cel puțin un punct cu bucureștencele. Numai că acest lucru nu s-a mai întâmplat pentru că în următoarele două manșe Dinamo și-a arătat din plin superioritatea, impunându-se cu 27-25, și respectiv 25-23.

La capătul unui joc în care și-a adjudecat doar un set, CSM a oferit cea mai eficentă maratoare a jocului, H. Yusleyni, cu 29 de puncte contabilizate.

Înfrângerea cu Dinamo este prima din campionat pentru târgoviștence, dar în același timp aceasta reprezintă un avertisment că împotriva echipelor tari din campionat CSM trebuie să abordeze mult mai bine partiturile pentru a putea avea câștig de cauză.

Etapa viitoare, în deplasare, CSM va avea parte de un nou duel infernal, întâlnind Știința Bacău, o formație care a cedat și ea în fața lui Dinamo București.

 

CSM Târgoviște – Dinamo București   1-3 (28-30, 25-18, 25-27, 23-25)

Marcatoare

CSM: H. Yusleyni 29 p, E. Litovchenko 2, G. Bălae 7, K. Vukomanovic 1, I. Van de Vyver 3, D. Calotă 1, A. Trică 14, T. Sredic 16, A. Starcevic 7, I. Prokopic 2.

Dinamo: M. Burazer 16, M. Silva 12, S. Maja 17, R. Iancu 1, M. Karakasheva 19, A. Pârv 14, N. Hashimoto 3.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!