CSM Târgoviște începe astăzi cursa pentru marele vis: titlul de campioană a României la volei feminin. Giovanni Caprara: „Trebuie să fim în formă maximă”

Publicitate

Peste puțin timp CSM Târgoviște începe cursa pentru îndeplinirea visului de cucerire a titlului național la volei feminin. CSM Târgoviște este decisă să facă tot posibilul pentru a deveni noua campioană a României.

În acest week-end, în Sala “Ioan Valerian” din Târgoviște, echipa pregătită de italianul Giovanni Caprara va susține trei meciuri la capătul cărora are șansa de a intra în istoria voleiului din România, devenind în premieră campioană națională.

Astăzi, de la ora 14.00, în turneul de la Târgoviște, CSM va debuta într-un meci împotriva constănțencelor de la CS Medgidia. Ținta dâmbovițencelor în disputa cu dobrogencele va fi de la bun început cucerirea celor trei puncte, astfel încât drumul târgoviștencelor să devină și mai lejer spre mult râvnitul trofeu.

Înaintea ultimelor jocuri din acest sezon, conducerea tehnică a transmis jucătoarelor că acestea trebuie să fie în formă maximă.

“Trebuie să ne antrenăm, trebuie să fim în formă maximă la meciurile din week-end. Sunt sigur că vor fi trei meciuri tari pe care trebuie să le tratăm cu maximă concentrare. Blaj va veni la Târgoviște să-și joace cartea cât mai bine cu putință. La fel și celelalte adversare ale noastre, care vor să învingă echipa de pe primul loc. Am obținut câteva victorii importante, dar nimic mai mult. Nu are sens să vorbim despre titlu. Să vorbim despre fiecare dintre partidele care vor urma și să facem treabă cât mai bine”, a  precizat Giovanni Caprara, antrenorul celor de la CSM Târgoviște.

Pentru a-și asigura titlul de campioană a României, la capătul acestor trei meciuri, CSM Târgoviște mai are nevoie doar de cinci puncte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!