CSM Târgoviște începe asaltul pentru titlul național! Trei meciuri de “foc” pentru voleibalistele dâmbovițene la turneul de la Blaj

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște este gata pentru cele mai importante meciuri din sezonul 2020 -2021. Începând de mâine, sportivele antrenate de Giovanni Caprara vor începe asaltul pentru cucerirea titlului de campioană.

În perioada 9-11 aprilie, târgoviștencele vor evolua în primul turneu destinat primelor patru clasate. Mâine după-amiază, de la ora 17.30, în primul meci din cadrul turneului de la Blaj, CSM va înfrunta pe CS Medgidia, formație pe care a învins-o la sfârșitul săptămânii trecute cu un sec 3-0.

Sâmbătă, de la ora 14.00, târgoviștencele vor da piept cu marea rivală CSM Volei Alba Blaj, într-un meci infernal. O eventuală victorie obținută în fața ardelencelor va împinge Târgoviștea să se apropie și mai mult de trofeul mult râvnit. În schimb, o înfrângere suferită în fața rivalei va duce ca bătălia finală pentru titlu să decidă lângă Turnul Chindiei.

În schimb, duminică, tot de la ora 14.00, CSM va întâlni pe Dinamo București. În cadrul turneului de la Blaj, târgoviștencele și-au propus să evite orice pas greșit pentru a face un pas mare spre titlul de campioană.

Al doilea turneu destinat primelor patru clasate va avea loc la Târgoviște, în perioada 16-18 aprilie.

Formația dâmbovițeană a încheiat sezonul regular pe primul loc, cu 62 de puncte, cu unul mai mult decât rivala CSM Volei Alba Blaj.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!