CSM Târgoviște, în formă maximă în campionat! Dâmbovițencele au trecut la pas de Știința Bacău și au ajuns la a cincea victorie consecutivă

Formă maximă pentru echipa de volei feminin CSM Târgoviște! Vineri după-amiază, formația dâmbovițeană și-a arătat din nou colții și a făcut o nouă victimă în campionat.

În cel mai greu examen de până acum, în actuala ediție a Diviziei A1, CSM a învins la pas pe Știința Bacău, cu scorul de 3-0 (25-19, 25-12, 25-15). Succesul târgoviștencelor în disputa cu Știința a venit la capătul a 58 de minute de joc.

În duelul cu Bacăul, liderul campionatului și-a respectat blazonul și a ajuns la cea de-a cincea victorie consecutivă. Astfel, după cinci meciuri susținute, CSM a ajuns la borna de 12 puncte acumulate.

Principala marcatoare a CSM-ului în partida cu Știința a fost bulgăroaica Gergana Dimitrova, cu 17 puncte contabilizate. Alte jucătoare de la CSM care au realizat puncte în disputa de astăzi au fost R. Buterez 10p, M. Yordanova 12, L. Meyer 9, D. Sobolska 9 și D. Calotă 2.

Următorul joc în campionat pentru CSM Târgoviște va fi duminică împotriva lui Rapid București.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!