CSM Târgoviște, foarte aproape de debutul în Liga Campionilor. Mâine seară, duel cu Eczacibasi Dynavit Istanbul

Publicitate

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște este gata pentru primul meci din grupele Ligii Campionilor, stagiunea 2022-2023. Miercuri seara, de la ora 18.00, în deplasare, dâmbovițencele vor înfrunta pe Eczacibasi Dynavit Istanbul, în primul joc din cadrul Grupei E a celei mai puternice întreceri intercluburi din Europa.

Mâine seară, CSM va debuta în această competiție împotriva unui adversar redutabil, care a câștigat de două ori Campionatul Mondial al Cluburilor ( 2015 și 2016), iar în competițiile europene a obținut Cupa CEV de trei ori,  în 1999, 2018 și 2022.

În actuala ediție a Superligii a Turciei,  Eczacibasi a fost de neînvins,  bifând 9 victorii din tot atâtea meciuri disputate. Pe lângă succesele din campionat, formația turcă a mai înregistrat și 3 succese în Cupă.

De partea cealaltă, fosta campioană a României și actuala vicecampioană, CSM Târgoviște are parte de un parcurs bun în actuala ediției a Divizia A1. La sfârșitul săptămânii, sportivele antrenate de italianul Giovanni Caprara au dispus de CSO Voluntari cu scorul de 3-2.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!