CSM Târgoviște, duel cu Olympiacos Pireu, în optimile Challenge Cup. “Va fi un adversar mult mai puternic decât Levski Sofia”

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va avea parte de un adversar dificil în optimile Challenge Cup. Formația dâmbovițeană va da în noua fază a întrecerii continentale peste Olympiacos Pireu, formație ce a eliminat în 16-imi pe Logrono, din Spania. În disputa cu gruparea iberică, grecoaicele s-au impus cu scorul general de 6-2, după ce în tur au câștigat cu 3-2, iar în retur cu 3-0.

Noul adversar este ca văzut ca fiind unul redutabil și de oficialii formației târgoviștene. “Olympiacos va fi indiscutabil o echipă mult mai puternică decât Levski Sofia. Un adversar care a trecut de Logrono, o formație bună din campionatul Spaniei. Noi avem speranțe că vom trece și de Olympiacos, cu toate că acesta va fi unul extrem de puternic. Calificându-ne în optimi am scris o pagină de istorie în voleiul târgoviștean. Este prima dată când o echipă dâmbovițeană ajunge în această competiție în optimi. Ne-am atins obiectivul, dar vom face tot posibilul să trecem și de optimi”, ne-a declarat Dragoș Bizdrigheanu, team-manager al formației târgoviștene. CSM s-a calificat în noua fază din Challenge Cup după e a învins pe Levski Sofia, cu scorul general de 6-1. Primul duel dintre CSM și Olympiacos, va avea loc la Pireu, pe 23/24/25 ianuarie, iar al doilea la Târgoviște, pe 6/7/8 februarie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!