CSM Târgoviște a devenit de neoprit în campionat! A răpus și campioana României, cel mai redutabil adversar

CSM Târgoviște calcă totul în picioare în sezonul actual al Diviziei A1 la volei feminin! În această seară, formația dâmbovițeană și-a arătat din nou colții și a făcut o nouă victimă în campionat, învingând campioana en-titre a țării, CS Volei Alba Blaj, dramatic, cu scorul de 3-2.

În disputa de la Medgidia, CSM a arătat precum o mare echipă și a trecut peste orice obstacol întâmpinat. După ce a fost condusă cu 1-0 și 2-1 la seturi, sportivele pregătite de Dragan Nesic au reînviat din propria cenușă, iar în ultimele două manșe ale întâlnirii au dat de pământ cu adversarul.

Succesul cu Alba Blaj este cel mai important pentru CSM în actuala ediție a Diviziei A1. Mai mult de atât, acesta a venit la scurt timp după ce târgoviștencele au obținut calificarea în optimile de finală ale CEV Cupă, la capătul unei duble manșe victorioase cu Prometey Kamyanske din Ucraina.

După parcursul foarte bun de până acum, în campionat, cât și în cupele europene, toată lumea își pune următoare întrebare: să fie oare anul CSM-ului? Ținându-se cont de victoriile pe linie obținute de dâmbovițence în toate cele nouă jocuri disputate în acest sezon se poate spune că CSM pare a nu mai fi o echipă care luptă doar pentru jumătăți de măsură, așa cum s-a observat anii trecuți! La cum arată lotul și  jocul formației târgoviștene există premise mari ca la finalul campionatului CSM să devină campioana țării!  Luni după-amiază, de la ora 15.00,  CSM Târgoviște va întâlni CSU Medicina Târgu Mureș, într-un nou joc din campionat.

CS Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște 2-3 (25-21, 26-28, 25-22, 19-25, 13-15).

Marcatoare

Alba Blaj:  I. Baciu 23 p, I. Malkova 1, A. Antonijevic 3, M. Aleksic 20, R. Rus 3, J. Kocic 6, B. Markovic 6.

CSM: G. Dimitrova 15, R. Buterez 8, U. Trushkina 14, M. Yordanova 1, H. Casanova 30, I. Van Der Vyver 1, A. Trică 2, D. Sobolska 7.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!