CSM Târgoviște a debutat cu victorie în play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin: 3-0 cu CSO Voluntari

Publicitate

 

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște a început cu dreptul play-off-ul Diviziei A1. Luni seara, pe teren propriu, campioana României a obținut toate punctele în disputa cu CSO Voluntari, ce a contat pentru prima etapă a noii faze a campionatului. În meciul cu gruparea din Ilfov, sportivele antrenate de Giovanni Caprara s-au impus cu scorul de 3-0 (25-23, 25-23, 25-23). În partida cu Voluntari, târgoviștencele au arătat un spirit exemplar de mobilizare după eșecul suferit cu CSM Volei Alba Blaj (0-3), în ultima rundă  a sezonului regular.

După succesul cu Voluntari, CSM Târgoviște se menține în coasta liderului din Blaj. La capătul a 23 de meciuri susținute, Târgoviștea a acumulat 59 de puncte, iar Alba Blaj a strâns 63 de puncte.

La sfârșitul acestei săptămâni, CSM Târgoviște va evolua la turneul final al Cupei României, găzduit de Sala Sporturilor din Mioveni. În semifinalele întrecerii, Târgoviștea va înfrunta pe Rapid București (sâmbătă, ora 18.00). În schimb, în prima semifinală se vor întâlni CSO Voluntari – CSM Volei Alba Blaj (sâmbătă, ora 15.00). Învingătoarele din penultimul act al întrecerii vor juca în finala programată duminică, 20 martie, de la ora 19.00.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!