CSM Târgoviște, în cea mai bună formă pentru returul cu Levski Sofia! Ciprian Prisăcaru: “Avem prima șansă la calificare”

Publicitate

Ionuț Parghel

Febra celui de-al doilea duel cu Levski Sofia, din 16-imile Chalenge Cup, se simte din plin la CSM Târgoviște. Jucătoarele antrenate Guillermo Naranjo trag din greu pentru a arăta cât mai bine în returul cu formația din Bulgaria. Conducerea administrativă a clubului este încrezătoare că Maila Collar et comp. vor da totul pe teren și vor obține din nou victoria, așa cum au făcut-o și în jocul tur, când s-au impus cu 3-1.

Președintele Ciprian Prisăcaru știe că CSM are prima șansă la victorie, dar tot el atenționează că formația târgovișteană va trata meciul cu seriozitate maximă, pentru a se evita vreo surpriză neplăcută. “Meciul retur cu Levski îl văd ca pe un eveniment important pentru comunitatea sportivă din Târgoviște, având în vedere că e un meci internațional. Din punct de vedere sportiv, cred că avem prima șansă la calificare după ce-am bătut în Bulgaria. Vom respecta și trata adversarul cu maximă prudență pentru că la acest nivel se poate întâmpla orice.  Jucătoarele noastre sunt pregătite pentru acest meci și cunosc foarte bine ce le așteaptă. Au cunoscut adversarul în meciul tur și au văzut foarte bine cu cine își măsoară forțele. Sunt bine pregătite și au un moral excelent. Fetele își doresc să meargă cât mai departe în Challenge Cup. Îmi doresc foarte mult să avem alături de noi cât mai mulți spectatori în tribune. Spun acest lucru pentru că un meci internațional la Târgoviște nu se întâmplă prea des. Toți cei care ajung la meci vor avea ce vedea, iar fetele noastre le promit o nouă victorie cu Levski”, ne-a declarat președintele clubului târgoviștean. Oficialii CSM-ului se așteaptă ca la ora jocului, în tribunele Sălii Sporturilor să ajungă peste 1 000 de spectatori. Pe de altă parte,  disputa cu Levski Sofia va scoate în evidență nivelul formației târgoviștene înaintea duelului cu CSM București din campionat, programat pe 15 ianuarie. Partida dintre CSM Târgoviște – Levski Sofia, ce contează pentru manșă secundă a 16-imilor Challenge Cup, va avea loc mâine după-amiază, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!