CSM Târgoviște, calificare fără emoții în optimile CEV Cup. Echipa dâmbovițeană a învins și în manșa retur pe Prometey Kamyanske

CSM Târgoviște continuă să facă ravagii în sezonul actual! Formația dâmbovițeană a reușit, în această seară, calificarea în optimile de finală ale Cupei CEV, după o dublă victorie în fața lui Prometey Kamyanske, cu scorul general de 6-1, în 16-imile competiției.

În manșa retur a duelului, în Sala Sporturilor din Târgoviște, CSM a dispus de gruparea din Ucraina cu un sec 3-0. În disputa cu Prometey, sportivele antrenate de Dragan Nesic nu au scăpat niciun set din mâini, iar principala marcatoare a meciului a fost Heidy Casanova, de la CSM, cu 20 de puncte realizate. În schimb, de la Prometey, cea mai eficientă marcatoare a fost Anastasia Kraiduba – 16 puncte.

MVP-ul jocului a fost desemnată Rodica Buterez de la CSM Târgoviște. După meciul cu Prometey, CSM a ajuns la a opta victorie stagională, 2 în cupele europene și șase în campionat.

În faza optimilor de finală, echipa dâmbovițeană va înfrunta pe Mladost Zagreb, din Croația.

La sfârșitul acestei săptămâni, CSM Târgoviște va da piept, în campionat, cu CS Volei Alba Blaj, cea mai galonată formație a țării din ultimii ani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!