Criză tot mai vizibilă la Chindia! Viorel Moldovan a fost sever cu elevii săi după eșecul cu Petrolul Ploiești. “Trebuie să ne trezim”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște nu se simte deloc bine! Divizionara B dâmbovițeană a ajuns la a doua înfrângere în campionat, iar căderea trupei antrenate de Viorel Moldovan este tot mai vizibilă.

Eșecul înregistrat cu Petrolul Ploiești a accentuat și mai mult criza pe “Eugen Popescu”. Fără victorie în ultimele trei meciuri, presiunea a crescut și mai mult în rândul roș-albaștrilor. Banca tehnică a Chindiei a devenit tot mai arzătoare, iar Moldo-gol” s-a dovedit tot mai incisiv cu privire la elevii săi, care au greșit nesperat de mult în disputele cu Petrolul, Mioveni și FC Argeș. Acesta, totuși, speră ca echipa să-și revină în perioada următoare, când Chindia va da peste Daco-Getica București, în campionat și Flacăra Moreni, în Cupa României. “Din păcate, am pierdut și astăzi trei puncte importante pentru noi, vizavi de ceea ce ne-am propus. În ultima perioadă facem destul de multe cadouri adversarilor, suntem generoși, ca să spun așa. Poate există și o anumită presiune pe umerii jucătorilor, vizavi de acest obiectiv pe care noi ni l-am impus, de a promova. Poate nu am fost obișnuiți cu această presiune, și normal, acest lucru se vede în jocul echipei. Oricum, cred că, dacă reușeam să înscriem în prima repriză, la acea acțiune al lui Cherchez, de unul la unul cu portarul, poate că astfel stăteau lucrurile. Dar nu a fost să fie. Rezultatul este corect. Nu sunt mulțumit de ceea ce propunem pe faza ofensivă. Trebuie să propunem mult mai mult, să fim mai incisivi, să ajungem la finalizare, să fim mai dinamici, mai mobili. Din păcate, nu reușim acest lucru în ultimul timp. Trebuie să ne trezim. Vom avea, sâmbătă, un meci foarte dificil cu Geto-Dacica și trebuie să ne recuperăm foarte bine. Programul a fost destul de încărcat. Trebuie să ne regrupăm, să strângem rândurile și să-i dăm bătăie mai departe. Nu avem timp de pierdut”, a spus Viorel Moldovan pentru Liga2.ro, la sfârșitul jocului cu Petrolul Ploiești. Înaintea disputei cu “lupii” staff-ul tehnic al Chindiei a luat câteva decizii neașteptate în privința unor jucători după evoluțiile modeste arătate cu FC Argeș și Mioveni. Atacantul Daniel Florea nu a fost inclus în lot pentru meciul cu ploieștenii, iar lui Cristi Cherchez ia fost retrasă banderola de căpitan și atribuită lui Mădălin Martac.
Sursă foto: Fcpetrolul.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!