Cristian Țermure, după prima victorie a Chindiei Târgoviște din campionat în acest an. “Băieții au luptat până la sfârșit. Golurile noastre au venit pe un joc bun”

Publicitate

Chindia Târgoviște a înregistrat, sâmbătă seara, primul succes din acest an în campionat. Într-o deplasare grea, dâmbovițenii au învins cu 2-1 pe Petrolul Ploiești, grație golurilor marcate de Cooper și Daniel Popa, în actul secund.

După succesul cu Petrolul Ploiești, Chindia a urcat pe locul 9 în ierarhia Superligii, cu 25 de puncte.

“Cred că suntem pregătiți și cu primul 11, și cu cei care intră. Au intrat bine în teren. Am schimbat sistemul la pauză. Băieții au luptat până la sfârșit. Am luat trei puncte, felicit băieții, atitudinea a fost foarte bună.

Nu prea a fost fotbal, un joc de luptă, lungă și după ea. Greșelile au fost de ambele părți. S-au marcat trei goluri. Golurile noastre au venit pe un joc bun”, a precizat Cristian Țermure, antrenorul secund al Chindiei, la finalul meciului de pe arena “Ilie Oană”.

În disputa cu Petrolul, Cristi Țermure a fost cel care a oferit indicații prețioase de pe banca tehnică, după ce principalul Toni Petrea a trebuit să ispășească o etapă de suspendare.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!