Cristian Neguț, proaspăt campion al României, revine la Chindia Târgoviște! Campioana CFR Cluj a renunțat la serviciile mijlocașului ofensiv

Publicitate

CFR Cluj nu va mai miza în noul sezon al Ligii 1 pe serviciile fotbalistului dâmbovițean Cristian Neguț. Campioana României deja a renunțat la jucătorul care aparține Chindiei Târgoviște. Mijlocașul ofensiv fusese luat de clujeni în vară, sub formă de împrumut.

Pe lângă Neguț, CFR Cluj s-a mai despărțit, în această săptămână, de Billel Omrani, Mateo Susic, Ovidiu Hoban, Kristian Dimitrov și Lovro Cvek.

“Avem o idee ce jucători vrem. A plecat Susic, care temină contractul. Omrani și Hoban pleacă, termină contractul. Dimitrov, Lovro și Neguț au venit împrumut, termină împrumutul. Deja sunt foarte mulți jucători care termină contractual și pleacă.

Acum trebuie să ne orientăm, să luăm 7-8 jucători. Vreau fotbaliști care au jucat anul trecut și care au mai câștigat trofee înainte”, a transmis antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, într-un interviu pentru PRO TV.

În condițiile existente, Cristi Neguț, proaspăt campion al României,  a devenit jucătorul Chindiei, iar din nou sezon, gruparea târgovișteană va putea miza din nou pe serviciile acestuia.

Astăzi, de la ora 15.30, în deplasare, Chindia va întâlni pe Concordia Chiajna în prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!