Cristian Neguț, la primul gol în acest campionat pentru Chindia. A spart “gheața” în disputa cu Academica Clinceni

Publicitate

Perioada de “secetă” a trecut pentru Cristian Neguț în actuala ediție a Ligii 1! Dacă sezonul precedent a fost unul dintre golgheterii Chindiei Târgoviștei, vineri seara, împotriva Academicii Clinceni, mijlocașul ofensiv a reușit să spargă “gheața” în acest campionat, reușind primul gol.

Dâmbovițenii au trecut de Academica cu 2-1, iar Neguț a semnat al doilea gol formației învingătoare, în minutul 27,  după un assist al lui Daniel Popa. Succesul cu Clinceni l-a bucurat mult pe elevul lui Emil Săndoi.

“E o bucurie, era de așteptat să continuăm această serie bună de rezultate pozitive pentru că se lucrează foarte bine și la antrenament și suntem pe val. Nu vreau să mă gândesc la ce a fost anul trecut, cum ne-am chinuit și ce am făcut. Anul acesta demonstrăm că nu am rămas întâmplător în Liga 1”, a precizat Cristi Neguț, la sfârșitul partidei cu Academica Clinceni, disputată la Buftea.

Tânărul jucător nu știe cine a provocat scandalul de la finalul întâlnirii de aseară. “Sincer, nu știu! Eram în spate, îmi făceam rugăciunea de mulțumire, eram în genunchi, mă rugam și n-am văzut absolut nimic”.

În actualul sezon al Ligii 1 este unul dintre cei mai în formă jucători din lotul pregătit de Emil Săndoi. Mijlocașul are 17 apariții în tricoul Chindiei Târgoviște și două assisturi.

Potrivit Transfermarkt, cota de piață a jucătorului este de 400 000 de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!