Cristian Neguț, eroul Chindiei Târgoviște în duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. A semnat reușita câștigătoare a meciului. “Venisem cu gândul să obținem punct sau puncte”

Publicitate

Cristian Neguț a fost eroul Chindiei Târgoviște în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ce a contat pentru etapa a 26-a a Ligii 1. În disputa cu formația din Covasna, formația dâmbovițeană s-a impus cu 1-0, iar mijlocașul ofensiv a marcat golul prin care Chindia și-a asigurat toată zestrea de puncte.

Cristi Neguț a înscris în disputa cu covăsnenii în minutul 53 al întâlnirii, după ce a trecut ușor de Mitrea și l-a executat fără speranțe pe Niczuly, din apropierea porții.

Reușita cu Sepsi l-a bucurat din plin pe eroul Chindiei din meciul cu Sepsi. “A fost un joc destul de greu, din care să obținem ceva, venisem cu  gândul să obținem punct sau puncte. Sunt foarte fericit că am câștigat cele 3 puncte și ne dau moral bun pentru jocurile următoare. Am ajuns mai repede în fața lui, am ciupit mingea și nu m-am pierdut și am înscris”, a transmis Cristi Neguț, la Telekom Sport, la finalul întâlnirii cu Sepsi.

Golul cu gruparea din Covasna fost al doilea pentru Neguț din acest sezon, după cel cu Academica Clinceni. În actualul campionat, jucătorul are 21 de prezențe în tricoul Chindiei și trei assist-uri.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!