Cristian Daniel Stan a depus jurământul pentru al doilea mandat de primar al municipiului Târgoviște. “Nu promit nimic fără să fac posibilul pentru a îndeplini”

Publicitate

Primarul Târgoviștei, Cristian Daniel Stan, a depus, astăzi, jurământul pentru al doilea mandat la conducerea municipiului. Depunerea jurământului s-a făcut în ședința de constituire a noului Consiliului Local al Municipiului Târgoviște.

Ceremonia de învestire a primarului și a noului Consiliu Local a avut loc la Teatrul “Tony Bulandra”. La ședința festivă au luat parte atât, Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, cât și Titus Corlățean, senator PSD.

“Nu promit nimic fără să fac posibilul pentru a îndeplini. Nu las  angajamente rătăcite. Nu ignor așteptările celor din jurul meu.

Astăzi am depus jurământul pentru un nou mandat. Cu mâna pe Biblie, cu mintea și sufletul pline de bună-credință, entuziasm și recunoștință. Vă mulțumesc tuturor pentru că ați crezut în noi. E momentul să întoarcem către dumneavoastră această încredere”, a transmis primarul Târgoviștei.

Vă reamintim că Daniel Cristian Stan se bucură de o încredere mare în rândul târgoviștenilor, el rămânând în fotoliul de edil cu un procent de 65,61% din voturile exprimate pe 27 septembrie.

Astăzi, au depus jurământul 19 consilieri, dintr-un total de 21. În următoarea ședință vor mai depune jurământul doi consilieri: Alexandru Bugyi și Ion Cucui, acest lucru vine ca urmare după ce Cristian Stan și Ciprian Prisăcaru au renunțat la mandate.

În noul mandat de primar al lui Cristian Stan, lista de consilieri cuprinde următoarele nume:

1.Rădulescu Cătălin – PSD;

 1. Ilie Monica- PSD;
 2. Erich Agnes-Terezia – PSD;
 3. Istrate Gabriela- PSD;
 4. Tudora Andrei-Eduard – PSD;
 5. Gheorghe Ana-Maria – PSD;
 6. Răducanu Tudorică – PSD;
 7. Sălișteanu Ioan-Corneliu – PSD;
 8. Boboacă-Mihăescu Doina Nicoleta – PSD;
 9. Cozma Constantin – PSD;
 10. Cotinescu Aurelian – PNL;
 11. Bercu Adrian Gheorghe – PNL;
 12. Ștefan Loredana Mariana – PNL;
 13. Tică Dan Alexandru – PNL;
 14. Ilie Virgiliu – PNL;
 15. Calomfirescu Marius – Alianța Uniunea Salvați România PLUS;
 16. Mărgărit Dan – Alianța Uniunea Salvați România PLUS;
 17. Bozieru Cosmin – PRO România;
 18. Șăulean David – PMP,

Sursă foto: stirimuntenia.ro

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!