Crimă în Dâmbovița! Conflict între vecini, încheiat cu moartea unui bărbat

Publicitate

Un conflict spontan izbucnit, sâmbătă după-amiază, între doi vecini, din localitatea Ghinești, s-a încheiat tragic, cu moartea unuia dintre ei. Bărbatul care a fost omorât avea 64 de ani. Acesta a fost înjunghiat cu un cuțit de către vecinul său.

La scurt timp după crimă, a fost constituită o echipă complexă de polițiști, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care efectuează cercetări în cauză, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, faptă prevăzută de art. 188 din Codul Penal.

“La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați pe numărul unic pentru apeluri de urgentă 112 de către un bărbat de 60 de ani, localitatea Ghinești, cu privire la faptul că l-a omorât pe vecinul său, un bărbat de 64 de ani.

Din primele verificări, se pare că între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia apelantul l-ar fi înjunghiat pe vecinul său, cu un cuțit.

În urma leziunilor, bărbatul a decedat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!