Creșă construită de la zero în orașul Titu. A fost semnat contractul de lucrări

Publicitate

Creșă construită de la zero în orașul Titu, spre bucuria părinților și a bunicilor!

Ieri, 7 iulie 2022, a fost semnat contractul de lucrări pentru obiectivul de investiții ”Construire Creșă în orașul Titu”.

Extinderea infrastructurii educaționale antepreșcolare în orașul Titu este absolut necesară, mai ales că beneficiari ai noii unități vor fi nu mai puțin de 75 de copii cu vârste între 1 și 3 ani.

Creșa va avea 5 săli de grupă, două zone de acces cu vestiare, zonă filtru, două săli multifuncționale, zona bucătărie și depozitare alimente, zona îngrijire medicală, gospodăria de ape – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei.

Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe terasă acoperită de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber.

Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile – panouri glisante – trafor din lemn amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!