Credincioșii din Grecia sunt obligați să prezinte un test Covid-19 negativ pentru a putea participa la slujbe în biserica

Publicitate

Credincioșii din Grecia trebuie să prezinte un test Covid-19 negativ pentru a putea participa la slujbele religioase. Această regulă a fost introdusă pentru prima dată duminică în contextul creșterii numărului de cazuri de persoane infectate.

Preoții au spus că se vor supune regulii, astfel încât toți oamenii să fie în siguranță. Cu toate acestea, de când măsura a fost pusă în aplicare, credincioșii prezenți la slujbă s-au împuținat.

Grecia a înregistrat o creştere a infectărilor cu COVID-19 luna aceasta, numărul cazurilor zilnice ating niveluri record. Până sâmbătă, ţara a înregistrat 920.683 de infectări cu coronavirus şi 17.861 de decese asociate COVID-19 de la izbucnirea pandemiei, scrie Ziarulunirea.ro.

În contextul apariției noi tulpini, mult mai periculoasă, Israelul a anunţat că va interzice intrarea tuturor străinilor în ţară şi va reintroduce tehnologia de urmărire telefonică împotriva terorismului pentru a limita răspândirea noii variante de coronavirus. De asemenea, Danemarca și Olanda suspectează cazuri de Omicron, Italia a confirmat primul caz, Marea Britanie impune noi restricții la intrarea în Regat, scrie sursa citate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!