COVID-19. Unde vă puteți adresa dacă nu ați intrat în posesia setului de mănuși și măști distribuite de Primăria Târgoviște

Publicitate

În cadrul măsurilor de combatere COVID-19, la Târgoviște a continuat distribuirea seturilor cu câte două perechi de mănuși și două măști ce vor ajunge la fiecare târgoviștean.

Distribuirea se face la domiciliu, în funcție de numărul membrilor fiecărei familii, de către personalul Direcției de Asistență Socială, echipat corespunzător și păstrând distanța socială.

S-a ajuns deja în mai multe cartiere, iar sâmbătă urmează a fi abordate cartierele Vlad Țepeș (fostul microraion nr. 11), Petru Cercel (fostul microraion nr. 12), precum și restul zonelor din oraș neacoperite până acum – a  informat primarul Cristian Stan.

IMPORTANT! În situația în care nu ați intrat în posesia măștilor și mănușilor, iar pe scara sau stradă dumneavoastră au fost deja distribuite, puteți suna la numărul de telefon 0732.017.666, Serviciul Evaluare și Monitorizare, pentru a stabili o modalitate de a intra în posesia setuluu de igienă sau vă puteți deplasa direct la sediul Direcției de Asistență Socială, din B-dul Unirii, Nr. 26, Târgoviște, Dâmbovița, program 08,00-20,00.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!