COVID-19. Sute de scări de bloc au fost dezinfectate la Târgoviște. Eforturi uriașe pentru combaterea răspândirii infecțiilor

Publicitate

În contextul pandemiei de COVID-19, 485 de scări de bloc au fost dezinfectate la Târgoviște în primele două zile de acțiune impuse autorităților prin Ordonanța militară nr. 4!

Acțiunea continuă dezinfectarea până când toate scările de bloc din municipiul Târgoviște vor fi dezinfectate, după cum anunță primarul Cristian Stan.

Marți au fost dezinfectate 224 de scări de bloc din Aleea Trandafirilor, CFR și cartierul Mihai Viteazul (microraioanele 8, 9), iar miercuri alte 261 de scări de bloc din cartierele Mihai Viteazul (microraioanele 8, 9), Matei Basarab (microraioanele 2, 3) Vlad Țepeș (microraionul nr. 11) și Petru Cercel (microraionul nr. 12).

”Totodată, continuă și montarea dispozitivelor pentru dezinfectant, fiind demarată și alimentarea cu gel a acestora! Până la sfârșitul săptămânii, TOATE scările de bloc din orașul nostru vor fi dezinfectate!”, a dat asigurări primarul municipiului Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!