COVID-19. Set de măsuri al Direcției de Sănătate Publică la firma PAOLA Confecții Titu după ce o salariată a fost depistată pozitiv. Primăria Titu îndeamnă cetățenii orașului la calm și responsabilitate

Publicitate
Ca urmare a depistării pozitive cu virusul SARS – COV2 a unei angajate cu domiciliul în Com. Corbii Mari, din cadrul societății comerciale PAOLA Confecții SRL, cu sediul în orașul Titu, vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), care a dispus, conform adresei nr. 5764/30.03.2020, emisă către societatea comercială în cauză , ca anumite persoane, salariate ale aceleiași societăți, să intre în autoizolare la domiciliu, împreună cu membrii familiilor lor, pentru o perioadă de 14 zile, fiind contacte directe ale persoanei depistate pozitiv.
În același document, DSP a dispus luarea unui set de măsuri de către PAOLA Confecții SRL care să diminueze, până la eliminare, riscul de îmbolnăvire ai celorlalți salariați.
Așadar, DSP a evaluat situația creată, a dispus intrarea în autoizolare a unor persoane care au fost în contact cu persoana depistată pozitiv cu SARS-COV2, precum și un set de măsuri bine definite, nefiind necesară suspendarea activității societății, întrucât riscul de răspândire a virusului este minim după evaluarea făcută de specialiștii DSP.
Primăria Orașului Titu îndeamnă cetățenii orașului la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!