COVID-19. Primarul Cristian Stan, revoltat: ”Târgoviștenii sponsorizează Guvernul în acest moment”

Publicitate

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, cu tunurile pe Guvernul Orban!

Potrivit edilului, Executivul va lua 227.000 lei din bugetul municipiului, asta deși li se promisese că, la rectificarea bugetară, vor primi un milion de lei.

Primarul Cristian Stan a declarat: ”În plină pandemie, Guvernul joacă alba-neagra cu banii târgoviștenilor. În data de 23 aprilie primim o adresă din partea Ministerului Finanțelor Publice, potrivit căreia municipiul Târgoviște primește peste 1 milion de lei, rectificare bugetară. Astăzi (n.n. luni, 27 aprilie), primim o altă adresă din partea aceluiași Minister al Finanțelor, prin care, în plină pandemie, din banii târgoviștenilor, se iau 227.000 lei. Deci, nu numai că nu se rectifică pozitiv bugetul, dar se iau și 227.000 din banii acestui oraș.

(…) Târgoviștenii sponsorizează Guvernul în acest moment. Aceasta nu este o discuție politică, este o discuție obiectivă bazată pe cifre, pe documente emise de către Guvernul României. Nu numai că nu se rectifică pozitiv bugetul, dar se și iau 227.000 lei din banii acestui oraș, în contextul în care administrația locală a igienizat străzi, a igienizat scări de bloc, a pus recipiente cu dezinfectant, le-a umplut, le-a reumplut cu dezinfectant pentru mâini, a împărțit măști și mănuși, a făcut tot ce putea pentru a face față acestei pandemii. Guvernul ce face?! În loc să fie alături de noi, ne ia din bani, ne ia 227.000 lei”, a transmis primarul municipiului Târgoviște.

(sursa FOTO: Captură PartenerTV)

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!