COVID-19. Primăria Târgoviște a început distribuirea gratuită de măști și mănuși. Ce cartiere au primit și care sunt la rând

Publicitate

Chiar în ziua în care președintele Klaus Iohannis a declarat că, din 15 mai, se vor ridica restricțiile de circulație, dar se va impune ca obligatorie purtarea de măști faciale în special în spațiile publice și în mijloacele de transport în comun, la Târgoviște a început distribuirea de măști și mănuși, gratuit, către populație.

Distribuirea s-a făcut la domiciliu, în funcție de numărul membrilor fiecărei familii, de către personalul Direcției de Asistență Socială, echipat corespunzător. Acțiunea s-a desfășurat în cartierul Tudor Vladimirescu (microraionul nr. 6), dar și în cartierul Matei Basarab (microraioanele nr. 2 și nr. 3) sau Priseaca, menționându-se expres că fiecare târgoviștean va primi acest kit de protecție.

”Primăria Târgoviște depune toate eforturile pentru că distribuirea să fie finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni, mâine urmând a fi abordate cartierele Radu cel Mare (fostul microraion nr. 4) și Constantin Brâncoveanu (fostul microraion nr. 5), dar și parțial zona centrală. În situația în care nu ați intrat în posesia măștilor și mănușilor, iar pe scara sau strada dumneavoastră au fost deja distribuite, puteți suna la numărul de telefon 0732.017.666, Serviciul Evaluare și Monitorizare, pentru a stabili o modalitate de a intra în posesia kitului de igienă sau va puteți deplasa direct la sediul Direcției de Asistență Socială, din B-dul Unirii, Nr. 26, Târgoviște, Dâmbovița, program 08,00-20,00” – a transmis primarul municipiului, Cristian Stan.

 În paralel, la Complexul Turistic de Natație, se derulează și acțiunea de pregătire a materialelor de igienă care vor fi distribuite zilele următoare!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!