Covid – 19. Măsuri speciale de prevenție la Consiliul Județean și la Inspectoratul de Poliție Dâmbovița

Publicitate

În urma deciziilor luate de Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, privind măsurile de prevenire a infecției cu Coronavirus, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a dispus ca programul salariaților din cadrul aparatului propriu și al instituțiilor subordonate, care utilizează mijloace de transport în comun, să fie decalat, astfel încât sosirea la programul de lucru să se facă etapizat, în intervalul orar 08:00 – 10:00, iar plecarea de la locul de muncă să se realizeze în intervalul 16:00 – 18:00.

De asemenea, pentru a limita răspândirea cu virusul COVID-19, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a suspendat audiențele cu cetățenii, începând cu data de 11 martie, urmând ca transmiterea petițiilor și documentelor să se realizeze prin utilizarea căilor de comunicare alternativă, respectiv: prin e-mail, la adresa consjdb@cjd.ro; prin fax, la numărul 0245212230;  prin curier poștal, la adresa instituției: Piața Tricolorului nr.1, Târgoviște. Măsurile sunt valabile până în data de 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire.

Totodată, și Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița a suspendat activitatea de audiențe atât la sediul principal, cât și la sediile polițiilor municipale, orășenești și secțiilor rurale de poliție din județ.

Petițiile, reclamațiile, sesizările, cererile sau orice alte recomandări pe care intenționați să le adresați instituției noastre vor fi transmise prin serviciile poștale sau în format electronic la adresa de e-mail cabinet@db.politiaromana.ro.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!