COVID-19. Două vești bune din greu încercata comună Corbii Mari

Publicitate

Primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică, face eforturi mari pentru a gestiona situația din localitate, cu un bilanț COVID-19 dramatic: un deces, 15 cazuri confirmate și peste 150 de persoane izolate.

La o zi de la apelul disperat al edilului, venit în urma faptului că furnizorii de pâine și alimente nu mai voiau să facă aprovizionarea în magazinele comunei, deși primăria dezinfectează permanent zonele publice, edilul a revenit într-o notă puțin mai optimistă, dacă se poate numi așa pe fondul acestei cumplit de grele probleme.

Oricum, primarul Ionuț Bănică dă două vești bune localnicilor: ”Pe fondul celor întâmplate în ultimele zile, am avut mai multe discuții cu reprezentanții unor societăți comerciale din București, Titu. Am vrut să stabilesc două lucruri și mă bucur că am găsit înțelegere: firmele de construcții, de salubrizare și altele care au angajați din comuna Corbii Mari vor lua măsuri în context: unii salariați vor intra în șomaj tehnic, alții vor merge în continuare la serviciu în condiții de siguranță, alții își vor lua concediu de odihnă. NIMENI NU-ȘI VA PIERDE SLUJBA! Societățile care fac distribuție la Corbii Mari (pâine, produse alimentare) își vor continua activitatea. Fac o mențiune și mulțumesc personal firmei PANDAV pentru înțelegere.

Fac un apel către toți reprezentanții societăților sau angajatori care au activități comerciale sau angajați în comuna Corbii Mari să ia direct legătura cu mine pentru eventuale nelămuriri. Sunt sigur că putem găsi soluții pentru orice problemă de moment”, a declarat  primarul implicat non stop pentru gestionarea situației și care își oferă public numărul de telefon: 0799777707.

Vă reamintim că la nivelul comunei este lansată și o campanie de strângere de fonduri pentru achiziția urgentă de materiale specifice, echipamente medicale, măști, combinezoane, mănuși, dezinfectanți etc, sau direct materiale specifice, orice gest de

Cine vrea să doneze și să ajute comuna Corbii Mari o poate face în contul:

RO12TREZ27621370201XXXXX

Trezoreria TITU, beneficiar Comuna Corbii Mari, cod fiscal 4402612

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!