COVID-19. Dâmbovița se apropie de 1000 de cazuri confirmate

Publicitate

30 de cazuri noi de COVID-19, confirmate în Dâmbovița în ultimele 24 de ore. Per total, de la declararea pandemiei (11 martie), județul are aproape o mie de cazuri confirmate de COVID-19.

Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița raportează pentru astăzi, 13 iulie:

– Persoane confirmate cu COVID-19: 965 (30 persoane astăzi)

– Persoane vindecate, în total: 384

– Persoane decedate de la debutul pandemiei: 35

– Persoane confirmate care refuză internarea, în total: 73 (2 persoane astăzi)

– Persoane confirmate externate la solicitare, în total: 38.

Totodată, polițiștii continuă să acționeze integrat, cu efective mărite, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, cât și pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică. De asemenea, ei desfășoară activități în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița au efectuat 21 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești precum și decontaminarea tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 8 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești și a probelor recoltate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!