COVID-19. Consilierii PNL de la Găești au renunțat la indemnizații. Ce s-a cumpărat cu banii respectivi

Publicitate

Salariații Primăriei Găești, alături de voluntari, au distribuit deja 650 de pachete cu alimente persoanelor vulnerabile din oraș, iar acțiunea va continua luni, în zona de blocuri.

Primarul localității, Gheorghe Grigore, dezminte acuzațiile opoziției, cum că și-ar face campanie electorală, și amintește că astfel de ajutoare alimentare se acordă de două ori pe an încă din 2015, de când este edil al orașului Găești.

Pe de altă parte, pentru a ajuta cadrele medicale de la Spitalul Orășenesc Găești, recent au fost alocați 300.000 lei pentru această unitate sanitară, alături de 400.000 lei ce au fost alocați pentru asistență socială.

Totodată, după ce edilul a cerut consilierilor PNL Găești să își doneze indemnizațiile în scop umanitar, aceștia s-au conformat. Potrivit primarului, din banii obținuți au fost achiziționate 20 de paturi cu saltele, cearșafuri, pilote, huse pat și perne necesare pentru odihna medicilor și asistentelor. 10 vor fi donate Spitalului Orășenesc Găești și 10 – Spitalului Județean Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!