COVID-19. Alte peste 100 de persoane, izolate la domiciliu în Dâmbovița

Publicitate

În ultimele 24 de ore, în Dâmbovița, polițiștii au continuat să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

263 de polițiști și 130 polițiști locali au desfășurat peste 100 de misiuni specifice. Totodată, au fost efectuate 1780 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu. Jandarmii execută în continuare misiuni privind ordinea publică la locațiile de carantină.

Direcția de Sănătate Publică a anunțat că, în județ, a crescut numărul persoanelor izolate la domiciliu la 1.821 (din fericire, asimptomatice) și se află în carantină instituționalizată 108 persoane.

247 persoane sunt confirmate cu COVID-19, numărul vindecărilor fiind 76.

În ultimele 24 de ore, cadrele ISU Dâmbovița și salariații Serviciului de Ambulanță au efectuat mai multe misiuni (4 și, respectiv, 9) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

De asemenea, DSP Dâmbovița a executat 7 misiuni specifice privind recoltarea și transportul probelor biologice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!