Coronavirusul face ravagii la Răcari! Alte trei persoane de la Centrul de Asistență Medico Socială de la Ghergani au fost confirmate cu COVID-19

Publicitate

În această seară încă trei angajați ai Centrului de Asistență Medico Socială de la Ghergani au fost confirmați cu virusul COVID-19, după ce au fost testați.

Cele trei persoane vor fi preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Astfel, la Răcari, numărul cazurilor de persoane confirmate cu coronavirus a ajuns la 54.

Pe de altă parte, potrivit ultimei informări a Centrului Județean de Comunicare și Informare al Județului Dâmbovița, la nivelul județului nostru, până astăzi, au fost confirmate 82 de persoane cu COVID-19. Dintre acestea în evidența DSP Dâmbovița existând 77 de cazuri, dintre care 12 persoane vindecate.

De asemenea, există în izolare la domiciliu 321 de persoane asimptomatice, 233 de dâmbovițeni se află în carantină instituționalizată.

În ultimele 24 de ore, ISU “Basarab I” Dâmbovița a executat 13 misiuni/acțiuni pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, pentru sprijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!