Coronavirus Dâmbovița. Crește neîncetat numărul persoanelor infectate cu coronavirus. O urcare substanțială se observă și în rândul dâmbovițenilor aflați în izolare la domiciliu

Publicitate

Cresc neîncetat cazurile de persoane infectate cu coronavirus și în județul Dâmbovița. Până acum au fost confirmate pozitiv 16 persoane.

Cele mai multe persoane infectate cu noul virus COVID-19 au fost depistate în comuna Corbii Mari. Aici au fost înregistrate numai puțin de 15 persoane. Majoritatea dintre persoanele infectate sunt internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Târgoviște. În schimb, doi dintre aceștia, rudele bărbatului decedat, se află la Institutul “Matei Balș” din București. Până acum, pe raza localității Corbii Mari se află 275 de persoane în izolare la domiciliu.

De asemenea, duminică seară, un caz a fost confirmat și în localitatea Serdanu, comuna Lungulețu. Aici s-a manifestat la un copil de 15 ani, care se fală de joi în spital.

Pe de altă parte, conform ultimei actualizări a Centrului Județean de Comunicare și Informare Publică al Județului Dâmbovița, în județul nostru se află în izolare la domiciliu 2343 de persoane asimptomatice.  Mai mult de atât, din izolare de la domiciliu au ieșit 409 persoane, se află în carantină în centrele special amenajate 90 de persoane și alți 37 de dâmbovițeni au ieșit din carantină.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!