Coronavirus. Bărbatul din Corbii Mari, confirmat pozitiv a murit în această după-amiază

Publicitate

Bărbatul  din localitatea Corbii Mari, în vârstă de 57 de ani, infectat cu virusul COVID-19 a murit în această dup-amiază, potrivit cronica-gaestiului.ro. Se pare că acesta s-a aflat la terapie intensivă, în stare gravă, încă din momentul internării. Bărbatul făcea dializă la o clinică privată din București. Acesta a fost prima persoană confirmată cu coronavirus în județul nostru

Tot astăzi, conform aceleiași surse, alți doi membri ai familiei, soția și un fiu, au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Soția bărbatului se află la Spitalul “Matei Balș” din București, dar nu a prezentat simptome. În schimb, băiatul, s-a aflat la Secția de Boli Infecțioase din Târgoviște, iar cu puțin timp în urmă a fost preluat cu izoleta pentru a fi transferat la Spitalul “Matei Balș”.

Pe de altă parte, tot astăzi, în cadrul unei videoconferințe susținută de membrii PSD, primarul din Corbii Mari a confirmat că în comuna pe care o conduce mai există o persoană infectată cu  coronavirus (nr. soția bărbatului decedat). Edilul a mai spus că la nivelul comunei Corbii Mari există 106 persoane izolate la domiciliu.

“În acest moment, pe raza comunei avem 106 persoane izolate la domiciliu. Alte patru persoane au fost duse în carantină, au făcut testul. Două s-au reîntors acasă, cu izolare, o persoană a rămas în spital la Târgoviște pentru a i se repeta testul, a ieșit negativ, la fel și pentru cele două persoane care au venit acasă. Iar o persoană a ieșit pozitivă, din discuțiile pe care le-am avut cu membrii familiei. Nu am ceva oficial de la DSP sau de la Prefectură”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!