Coronavirus. Autoritățile au aplicat peste 3 300 de sancțiuni în Dâmbovița, în mai puțin de o lună

Publicitate

Ionuț Parghel

Autoritățile dâmbovițene au aplicat, în mai puțin de o lună peste 3 300 de sancțiuni contravenționale, conform raportului transmis, astăzi, de Prefectura Dâmbovița.

De la debutul pandemiei de coronavirus, respectiv din data de 16 martie, până în prezent au fost aplicate 3 328 amenzi, în valoare de 4 228 100 lei.

În ceea ce privește ultimele 24 de ore, au fost constituite 199 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 73 mixte cu Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, care au acționat pentru verificarea respectării măsurii de izolare/carantină la domiciliu sau a restricțiilor de circulație.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost verificate 1152 de persoane aflate în izolare/ carantină la domiciliu.

În activitățile desfășurate au fost angrenați 51 de militari și 127 de polițiști locali.

Astfel, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 144 000 de lei.

De asemenea, o persoană a fost sancționată pentru nerespectarea măsurii izolării la domiciliu, cu amendă în valoare de 5 000 de lei, fiind plasată într-un centru de carantină.

Echipajele mixte formate din polițiști, jandarmi, polițiști locali și cadre MApN continuă activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică cât și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!