Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, după exploziile de la Crevedia: „Vinovații trebuie să plătească. Sunt profund îndurerat”

Publicitate
Un incendiu de proporții a zguduit din temelii România, dar și județul Dâmbovița, noaptea trecută! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a transmis un mesaj după dezastrul de la Crevedia. Mai mult de atât, șeful județului Dâmbovița a a transmis că vinovații trebuie să plătească pentru tot ce s-a întâmplat.
„Sunt profund îndurerat de ceea ce s-a întâmplat la Crevedia! Este greu de descris prin ceea ce au trecut și trec oamenii de acolo! Vreau să transmit condoleanțe familiilor celor care au decedat în tragedia produsă la Crevedia! Îmi doresc, ne dorim, ca toți cei răniți să se recupereze cât mai repede.
Le mulțumesc pompierilor, cadrelor medicale, ambulanțierilor, oamenilor de ordine, tuturor celor care, în seara asta, au intervenit, riscându-și viața, pentru ca efectele acestei nenorociri să fie cât mai mici.
Cine a greșit trebuie să plătească, deși nicio viață pierdută sau traumele suferite de oamenii de aici nu pot fi echivalate. Cer ca organele competente să clarifice cu celeritate ceea ce s-a întâmplat la Crevedia! Vinovații trebuie să plătească!”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!