Corneliu Ștefan, noul presedinte al CJ Dâmbovița: “Avem un scor istoric”

Publicitate

Deputatul Corneliu Ștefan a devenit noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Ales de dâmbovițeni cu peste 50%, președintele PSD Dâmbovița îl substituie la să șefia Consiliului Județean pe Alexandru Oprea. Noul președinte al CJ Dâmbovița a ținut să precizeze după câștigarea alegerilor că vine în fața dâmbovițenilor cu un proiect administrativ ca reflectă nevoile acestora.

“Vreau, în primul rând, să mulţumesc dâmboviţenilor, vreau, în al doilea rând, să mulţumesc echipei PSD Dâmboviţa (…). La nivelul judeţului, PSD a câştigat 63 de primării. În Târgovişte, primarul Cristian Stan a câştigat cu peste 65%, am câştigat municipiul Moreni, oraşele Pucioasa şi Fieni, de asemenea 59 de comune. Dintre localităţile pe care le-am câştigat cu oameni noi vreau să amintesc Aninoasa, Doiceşti şi Dobra. PSD a câştigat şi în trei localităţi unde erau primari ai altor partide: Lucieni, Pucheni, unde au fost primari PNL, şi Hulubeşti, unde a fost primar ALDE.

Venim în faţa dâmboviţenilor cu un proiect politic puternic, cu un proiect politic administrativ care să se reflecte în nevoile dâmboviţenilor. La nivelul CJ Dâmboviţa avem un scor istoric, după numărarea a aproape 50% dintre secţiile de vot, se pare că avem aproape 50% pentru consilieri judeţeni şi peste 50% pentru preşedinte de Consiliu Județean.

Ne-am bătut în judeţul Dâmboviţa cu un PNL aflat la guvernare, partid care doar a denigrat în această campanie electorală, ne-am bătut cu instituţiile statului şi am făcut apel de atâtea ori şefilor instituţiilor statului din Dâmboviţa să lase haina politică şi să îşi facă meseria şi, nu în ultimul rând, ne-am bătut şi cu alţi lideri politici, care au avut un singur scop, acela de a omorî PSD. Le transmitem din sediul PSD, din acest sediu în care mulţi s-au lansat şi au ajuns în funcţii înalte în statul român, că n-am cedat presiunilor, n-am făcut alianţe obscure, am făcut alianţe doar cu dâmboviţenii şi doar pentru dâmboviţeni”, a transmis Corneliu Ștefan, pentru Agerpres.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!