Corneliu Ștefan mai hotărât ca niciodată să facă ordine în aparatul administrativ al CJ Dâmbovița! “Sunt salarii de 10 000 lei la Consiliu, iar performanța dumnealor nu există”

Corneliu Ștefan, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, este decis să schimbe din temelii modul în care se lucrează în aparatul administrativ al cărui șef a devenit în urma alegerilor locale.

Președintele CJD a declarat că a avut deja primele discuții cu noii colegi cărora le-a spus cu sinceritate că nu îi stă în obicei nici să înjure, nici să dea cu pumnul în masă, nici să denigreze și nici să apeleze la diversiuni, dar în schimb le-a cerut performanță.

”Le-am cerut un singur lucru: performanță! Le-am spus că în perioada 2006-2008 toți cei din administrația publică plecau în privat, căci erau salariile mari în privat. Acum situația este inversă. Nu cred că e nimeni din mediul privat în Târgoviște sau la Titu sau la Moreni care să-și permită să dea unui șef de serviciu 10.000 lei lunar.

Sunt astăzi salarii de 10.000 lei la Consiliului Județean, iar performanța dumnealor, fără să dau nume, nu există. Voi lua compartiment cu compartiment, birou cu birou, serviciu cu serviciu, direcție cu direcție… Avem direcții-mamut în Consiliul Județean care nu funcționează.

Sunt de 7-8 ani aceleași 3-4 persoane în toate proiectele cu fonduri europene și se bat care să fie în toate proiectele, pentru că au indemnizație 25% din salariu. Eu le-am spus tuturor că, de săptămâna viitoare, facem o dispoziție să mai vină și alții. Nu cred că ar fi o problemă dacă ar veni și un alt coleg de birou”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!