Cornel Dinu, la cel mai bun meci în Liga 1! Doi jucători de la Chindia Târgoviște au fost nominalizați de LPF în echipa etapei a 2-a

Publicitate

Doi jucători de la Chindia Târgoviște au fost nominalizați, în această săptămână, în echipa etapei anunțată de către Liga Profesionistă de Fotbal. Cei doi jucători de la Chindia care au prins cel mai bun “11” au fost fundașul Cornel Dinu și mijlocașul argentinian Tomas Diaz.

“Cornel Dinu (Chindia/31 ani) – A făcut cel mai bun meci pe prima scenă în tricoul Chindiei. A câștigat majoritatea duelurilor cu adversarii.

Tomas Diaz (Chindia/23 de ani) – A creat faza din care târgoviștenii au marcat singurul gol al meciului. Mijlocașul argentinian a arătat că posedă calități tehnice deosebite”, au reprezentat caracterizările celor doi jucători făcute de LPF.

De asemenea, un alt fotbalist dâmbovițean care a prins cel mai bun “11” al rundei a fost și Florin Tănase, mijlocaș ofensiv de la FCSB.

Iată cel mai bun “11” al etapei în vederea LPF:

Roland Niczuly (Sepsi) – Ondrej Baco (Gaz Metan), Răzvan Patriche (Academica), Cornel Dinu (Chindia) – Hamidou Keyta (FC Botoșani), Tomas Diaz (Chindia), Alexandru Albu (UTA), Florin Tănase (FCSB) – Denis Mann (FCSB), Marko Dugandzic (FC Botoșani), Elvir Koljic (U. Craiova). Antrenor: Marius Croitoru (FC Botoșani).

Secundul Vali Năstase, bucuros după meciul cu Dinamo

Victoria obținută cu Dinamo l-a bucurat foarte mult și pe Valentin Năstase, antrenor secund la Chindia, dar și un fost jucător al lui Dinamo București. În partida cu bucureștenii, antrenorul piteștean a condus Chindia de pe bancă, după ce a trebuit să-I i-a locul principalului Emil Săndoi, care se află în izolare, după ce a fost confirmat cu coronavirus.

“Consider că a fost o victorie meritată. Prima repriză ne-a aparținut în totalitate. În partea a doua am căzut puțin fizic. Cu toate astea, chiar dacă ne-am retras deliberat, ei și-au creat o singură ocazie clară. Sunt fericit, a fost o seară frumoasă pentru noi. Îi felicit pe băieți pentru acest succes, pe deplin meritat, Jucătorii veniți de curând s-au integrat bine, cred că că vor crește în valoare, sunt tineri și de perspectivă. Noi venim după o perioadă grea. Ne-au lipsit și jucătorii și domnul Săndoi. Ne prinde bine această pauză, sper să reglăm lucrurile din mers”, a precizat Vali Năstase la finalul jocului cu Dinamo.

Următorul joc pentru Chindia va fi sâmbătă, împotriva Academicii Clinceni, în deplasare, de la ora 15,30.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!