Cornel Dinu ar putea ajunge președinte de onoare la Chindia Târgoviște. “Primarul mă vrea acolo”

Publicitate

Cornel Dinu, fostul mare jucător al lui Dinamo București, ar putea ajunge la Chindia Târgoviște! “Procurorul” a dezvăluit în cadrul emisiunii “Liga DigiSport” că i s-a propus să ocupe postul de președinte de onoare al clubului dâmbovițean.

În această funcție este dorit chiar de primarul orașului Târgoviște, Cristian Stan. Din spusele lui Cornel Dinu, edilul ar fi și cel care i-a făcut i-a propus tentanta propunere.

“Primarul care a câștigat la Târgoviște (nr. Cristian Stan) vrea să mă pună președinte de onoare la Chindia. Acolo m-am născut, acolo am făcut liceul, acolo m-am format. Târgoviștea e cam peste București. De la cinci ani recitam poezii patriotice, am trecut prin chinurile copilăriei  adevărate, de a pune mâna pe carte”, a precizat Cornel Dinu la Digi Sport.

După oferta primită de la Târgoviște, “Procurorul” se află pe punctul să renunțe la oferta de care a primit-o de la Dinamo, după sosirea lui Pablo Cortacero în locului lui Ionuț Negoiță.

În vârstă de 72 de ani, Cornel Dinu a început fotbalul la Metalul Târgoviște, iar seniori a jucat numai la Dinamo, bifând 454 de meciuri în Liga 1, la capătul cărora a marcat 53 de goluri. Mai mulți ani, acesta a fost căpitanul echipei naționale a României, pentru care a jucat de 75 de ori și a marcat 7 goluri.

În cariera de antrenor, “Mister” a antrenat-o pe CS Târgoviște între 1985 și 1987. Alte formații pe care le-a pregătit au fost ASA Târgu Mureș, Oțelul Galați, U. Cluj, FC Olt și Dinamo București. Cornel Dinu a fost și selecționer al României, dar și director tehnic la FC Național. În ultimii ani, acesta  a îndeplinit funcția de administrator delegat al clubului Dinamo București.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!