Copilul tău este pasionat de fotbal? Înscrie-l la Clubul Young Boys Târgoviște, unde micii fotbalişti devin profesionişti

Publicitate

Ionuț Parghel
Clubul Young Boys Târgoviște se dezvoltă de la o zi de alta. Începând de luna viitoare, acesta se va axa și pe creșterea de copii și juniori. Astfel, în această perioadă Young Boys, manageriat de Daniel Bălașa, organizează înscrieri pentru copii (băieți și fete), cu vârste cuprinse între 4-6 ani, 6- 8 și 9-12 ani.

Antrenamentele vor începe pe 25 octombrie și se vor desfășura în sala de sport a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște. Cel care se va ocupa de pregătirea copiilor va fi Florin Anton, fost fotbalist la FCM Târgoviște. “Orice copil care vrea să facă fotbal îl așteptăm la Young Boys. Vom face antrenamente moderne și complexe care vor fi placul tuturor copiilor care vor să facă fotbal. Proiectul va fi unul nou pentru clubul nostru, iar antrenamentele vor debuta pe 25 octombrie. Ne-am propus să facem ceva frumos în acest sens.”, ne-a declarat Florin Anton. Pentru mai multe detalii apelați la numerele de telefon 0723586199 (Florin Anton) și 0773950014 (Daniel Bălaşa).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele